Hela Ditt Liv,  Karin Stahre - Hela Mitt Liv,  Yoga

Att förmedla Yoga med känsla

Jag håller på att lära mig något nytt och det pirrar lite i kroppen. Hur ska jag lyckas förmedla det som jag vill dela med mig av och skapa rätt känsla? Karin i Yogastudion

Inspelningsstudio

Idag har jag börjat skapa min inspelningsstudio, och startat resan i att lära mig spela in och redigera video och ljudklipp. Mer och mer börjar falla på plats. Den beställda ljudutrustningen har skickats från leverantören och nästa steg är att fixa bra ljus. Jag ser fram emot att få lära mig hur just min utrustning fungerar och att skapa bra video. Det är mycket att förstå sig på, och troligtvis kommer det ta ett tag före jag känner mig redo att lägga ut det första klippet.

Karins Yogastudio

Bild på yogastudion

Nu är det tisdag kväll och dags att vara med familjen ett tag, sedan ska jag göra mig i ordning för att hålla kvällens yogaklass.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *