Bygg,  Hela Ditt Liv,  Inre och yttre balans,  Karin Stahre - Hela Mitt Liv,  Livet på Nygårds,  Mat,  Nygårds,  Yoga

En kvinna mitt i livet och en ny blogg föds

Idag är Karin Stahre en kvinna mitt i livet!

 I alla fall enligt Statistiska centralbyrån i Sverige som anger kvinnors medellivslängd till 84år.
Jag firar denna dag med att hissa flaggan på Nygårds och börjar dela med mig av mitt liv till dig.
Bloggen ”karinstahre.se” föds idag!

En kvinna mitt i livet på Nygårds

Vi skapar tillsammans!

Jag ser denna blogg som ett forum där vi kan byta erfarenheter med varandra. Vi tillsammans, skapar gemenskapen här på ”karinstahre.se”

Jag kommer att dela med mig av det som händer i mitt liv, min kunskap, mina tankar och insikter.
Jag hoppas att du vill vara en del av gemenskapen här på bloggen genom att kommentera mina inlägg. Min önskan är att du kommenterar med ödmjukhet, för alla utgår vi ifrån var vi är just nu. Vi är alla på olika platser i vår utveckling, vi gör därför olika val och det bästa vi kan i varje situation. Du är mycket välkommen att dela med dig av din kunskap, dina tankar, dina erfarenheter och vilka val du gör i ditt liv.

Din närvaro här på karinstahre.se hjälper mig att skapa det liv som jag vill leva, för med åren har jag insett att även om jag vet vad jag vill göra och vilken väg jag ska gå, så behöver jag ”sätta press på mig själv” för att förverkliga mina drömmar!

Framtiden

Jag ser en framtid där alla människors grundläggande behov är tillgodosedda, med hänsyn till vår jord. För att skapa den framtiden måste vi börja med att ta hand om oss själva, och att lära av varandra. Många av oss blir mer och mer medvetna om det liv som vi lever och vad det innebär för oss själva, vår omgivning och jorden som vi lever på och är en del av. Med medvetenhet skapas förutsättningar för förändring!

Bloggens innehåll

Det jag skriver i bloggen och de valda kategorierna utgår ifrån mitt arbete med att ta hand om mig själv och att på Nygårds skapa en plats för min verksamhet. På Nygårds kan vi alla träffas, byta erfarenheter och lära oss av varandra. Om du är intresserad av någon eller flera av områdena miljövänligt byggande och boende, odling, matlagning, yoga och att finna balans i livet så har du kommit helt rätt!

En kort presentation om mig och de kategorier jag kommer att skriva om finns under Om Karin Stahre.
I följande inlägg kan du läsa bakgrunden till de olika kategorierna och vad de kommer att innehålla.

Jag hoppas att du vill säga hej genom att kommentera här nedan, oavsett när du hittar hit!
Ha lite tålamod om ditt inlägg inte dyker upp direkt, för ditt första inlägg på bloggen godkänns manuellt av mig Karin Stahre.

10 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *