Hela Ditt Liv,  Karin Stahre - Hela Mitt Liv,  Nygårds

Veckan på Nygårds v49/18 i bilder

Veckan på Nygårds v49/18 i bilder

 Innehåller reklamlänkar till mitt eget företag Hela Ditt Liv.

I förra veckan var mitt fokus att ta hand om och läka mig själv, och att skapa vinterns program.

Handling grönskar frukt

När jag varit hos tandläkaren (jag fick godkänt) och gjort lite andra ärenden på stan åkte jag och storhandlade. Min tanke vara att jag skulle köpa mat som hjälper min kropp att läka sig själv. Bland annat köpte jag ingredienser för att göra Cabala Juice och det ni får veta mer om i ett senare inlägg.

 

Rankhyttans Herrgård

På fredagen bjöds hela familjen på ett gott och trevligt Julbord på Rankhyttans Herrgård av min mans arbetsgivare.
Bilden på Herrgården tog jag veckan före, när jag träffade Eva för att planera Hela Ditt Liv – Yoga kursen som hålls på Rankhyttans Herrgård den 2-3 mars 2019. Det kommer att bli en underbar kurs och vi kommer att hålla till i Herrgårdens Annex, som vi har helt för oss själva. I mitten av veckan fick jag de sista uppgifterna och kunde ta fram marknadsföringen som till exempel affischer och foldern för Hela Ditt Livs aktiviteter under vinter 2018/2019.

Redan idag tisdagen den 11/12 och nästa tisdag 18/12 har du möjlighet att komma på Öppet Hus och Drop-In Yoga hos Hela Ditt Liv, mer information finns på facebook och heladittliv.bokadirekt.se.

Det ska bli så roligt att få träffa er under vinterns aktiviteter.

 

PepparkaksbakJag och barnen bakade pepparkakor i helgen och det blev alla möjliga former.
I bakgrunden kan du se apelsinerna som barnen dekorerat med nejlikor.

 

Julkänsla

Nu är det Julkänsla i köket, med lukten av nejlikor och blommande hyacinter.
Vi har varit på Julbasarer för 2 scoutföreningar och köpt julgrupperna som dottern pysslat ihop.

 

Kycklingar på pinne

Vi håller på att förbereda kycklingarna för att flytta ut i hönshuset. Lådan har byts ut till en pinne, för kycklingarna att sitta på.

2 Comments

 • Helena Karlsson

  Hej tack för allt trevligt jag har läst om syrade grönsaker m.m. Önskar dig allt gott i framtiden samt en God Jul till Er alla på gården. Hälsningar från andra sidan sjön Helena

  • Karin Stahre

   Tack så mycket Helena!
   Vad roligt att få möta dig även här inne, du är mycket välkommen tillbaka fler gånger.
   God Jul

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *