Hela Ditt Liv,  Karin Stahre - Hela Mitt Liv,  Nygårds

Jag vill nå mina mål, så jag ändrar mitt sätt att skriva inlägg!

Månsken & maschaller på kyrkbytjärn

Bild från ”Månsken & marschaller på Kyrkbytjärn” som Vika Isbanor arrangerade i lördags

För att kunna nå mina mål, ändrar jag mitt sätt att skriva inlägg till bloggen!

När jag började blogga hade jag som mål att skriva sex inlägg varje vecka och att varje inlägg skulle ta en timme att skriva. Jag planerade in vad jag arbeta med varje dag, som jag sedan skulle skriva om i bloggen. Jag visste att det skulle ta längre tid att skriva i början och det har det verkligen gjort.

”Det enda man kan vara säker på, är att man inte kan vara säker på någonting”

Beroende på vilket sorts inlägg som jag skriver kan det ta från ett par till väldigt många timmar. För att nå mitt mål fortare har jag bestämt mig för att ändra fokus på hur jag skriver.

Från och med idag kommer jag att skriva effektivt i en timme varje dag och publicera inläggen när de är klara. Min förhoppning är att jag ska bli effektivare på att skriva inläggen, så att de kommer oftare och oftare. Jag får också mer tid för att jobba med utvecklingen av Nygårds inför sommarens kurser och att skapa material både till bloggen och min webbshop som lanseras under våren.

Att jag vill förändra mitt sätt att arbeta har växt fram under ett tag.
Nu i helgen var jag på Kick-off för en Mastermind grupp som jag deltar i och då bestämde jag mig för att ändra fokus till att jag skriver inlägg under en timme per dag och det innebär att jag får bryta mitt i inlägget om jag inte är klar.
Nu har jag snart använt min timme för idag, på återseende….

Vad vill du förändra i ditt liv?

 

Ett öppet hjärta