Hela Ditt Liv,  Inre och yttre balans,  Karin Stahre - Hela Mitt Liv

Ta tillbaka kraften: Du skapar ditt liv!

Många av oss, känner att vi sitter fast i våra liv! Vi ser oss själva och våra liv som ett resultat av våra relationer, och det som har hänt oss från födseln tills idag. Vi började formas redan som barn av våra föräldrar, och sedan av samhället. Men det är inte hela sanningen, det finns ett perspektiv som flera av oss inte har återupptäckt, ”du skapar ditt liv”!

Ta tillbaka kraften: Du skapar ditt liv

Det är hur du tänker, känner och reagerar, inför det som händer i ditt liv, som skapar livet som du upplever. Det är du som gör alla val i ditt liv, oavsett vilka omständigheter som du lever i. När du inser att det är du som har kraften, kan du också förändra ditt liv!

Att förändra ditt liv kräver kraft och styrka, för du behöver vara fullständigt medveten om dig själv och ärlig om var du är idag. Du behöver veta var du vill vara i framtiden, och steg för steg arbeta för att ta dig till ditt mål. Det är aldrig för sent att börja!

 

”Om du gör som du alltid har gjort, kommer du att få det som du alltid har fått.
Om du vill ha förändring, då måste du skapa den!”

 

Inre och yttre balans

När du är medvetenhet om var du är idag och villig att upptäcka vad som finns inom dig, där under ytan, då har du grunden till att skapa inre och yttre balans i ditt liv.

Brygga under vatten

Bakgrund Inre och yttre balans

Mitt liv har bestått av höga berg, djupa dalar och allt där emellan. Ibland har jag valt vägar, som varit svåra att gå. De svåraste tiderna i mitt liv har gett mig stor erfarenhet, de har lärt mig mycket om mig själv, och har gjort mig ödmjuk och stark!

Livet som byggingenjör

När jag började jobba som byggingenjör såg jag fram emot att få lära mig mer om yrket, framtiden låg ljus framför mig. Vi hade mycket att göra på jobbet så alla fick göra det som dom var bra på, min utveckling gick sakta. När jag äntligen fick en ny kollega som skulle hjälpa mig med min utveckling, fungerade inte kommunikationen. Sakta bröts jag ner, och upplevde att jag inte kunde göra något rätt. När jag bröt ihop inför min kollega förbättrades arbetssituationen något, men i min kropp fortsatte den nedåtgående spiralen.

Kroppen säger ifrån

Till slut visste jag inte vem jag var längre och min kropp sa ifrån med cellförändringar och synproblem. När jag så småningom blev sjukskriven, visste jag att det som jag varit med om skulle leda till något positivt. Jag fick diagnosen ”lätt depression” istället för ”utbrändhet”. Min syster som redan tidigare öppnat mina ögon för alternativmedicin, rekommendera mig att gå på en Resan behandling.

En ny väg

Resan behandlingen öppnade nya dörrar för mig, och jag började utbilda mig till Resan terapeut på min fritid. Under utbildningen hörde jag talas om Oneness University och mina vägar tog mig till Indien.

Jag hade fått tillgång till det bästa av två världar, en västerländsk och en österländsk metod, som hjälper människor att må bra. Samtidigt visste jag inom mig att det var mycket enklare än så, att det fanns ett enklare sätt att må bra.

Under många år arbetade jag med min personliga utveckling, och gång på gång undrade jag vad det var som fattades, varför mådde jag ändå inte bra. När jag var klar massageterapeut insåg jag att kroppens perspektiv hade saknats i mitt liv. Kroppen var bara något som fanns där, men jag hade inte lagt märke till den och till dess behov.

Det har gått mer än tio år sedan jag började min resa med att lära känna mig själv. Mycket har hänt, jag har gift mig, fött två barn, skrivit och givit ut en bok, startat företaget Hela Ditt Liv, varit till Indien några gånger till, utbildat mig till massageterapeut, ekologisk kost- och näringsrådgivare och yogalärare, varit på väg in i väggen ännu en gång i mitt jobb som byggingenjör, och tagit tjänstledigt för att studera och utveckla mitt eget företag.

Medvetenhet skapar balans

Först nu är jag redo att vara fullständigt medveten om både min kropp och själ. Redo att skapa utvecklingen som leder till förändring och balans i mitt liv.
Jag upptäcker hela tiden att det finns tankar och känslor lagrade inom mig, som speglar sig i mitt yttre liv. Medvetenhet är första steget till att skapa balans.

I kategorin Inre och yttre balans kommer du att få följa mig på min resa, där jag lär mig att ta hand om mig själv till kropp och själ, för att finna min inre och yttre balans. Jag kommer också att dela med mig av kunskap, insikter och reflektioner som min livsresa har gett mig.

Hela Ditt Liv logga

Hela Ditt Liv loggan målad av mig 2014.
Information om vad målningen betyder för mig får du i ett kommande inlägg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *