Hela Ditt Liv,  Karin Stahre - Hela Mitt Liv,  Nygårds

Veckan på Nygårds v50-51/18 i bilder

Veckan på Nygårds v50-51/18 i bilder

Fröknäcke i torkugn

På måndagen i v50 tillverkade jag fröknäcke med Julig smaksättning av kanel, och torkade dem under natten i torkmaskinen. Receptet finns med i senaste nyhetsbrevet från Hela Ditt Liv.

 

Öppet hus i Sjöbergs

Det juliga fröknäcket serverades med glögg på tisdagen Öppet Hus på Sjöberg som sedan avrundades med Prova-på Yoga, i både v50 och v51.
Ett stort tack till alla mina kunder som har köpt presentkort, jag ser fram emot alla massagebehandlingar!

 

På sjukhus

Jag har skrivit lite om att jag arbetar mycket med min hälsa just nu. Vid lunchtid på onsdagen i v50 åkte jag från skolan, jag hade lite ont, snart fick jag vända bilen mot Leksands vårdcentral. Vad som hände och vad det innebär för mig, kommer jag att skriva om i ett framtida inlägg. Det finns några inlägg som väntar på att skrivas och först ska vi alla njuta av julen!

 

Kycklingarna flyttar till hönshuset Nygårds

I slutet av veckan fick kycklingar flytta ut till hönshuset. Det kändes som om dom växt till nästan dubbel storlek på bara några dagar.

 

Fika på Sjöbergs

Fullt runt fikabordet på Sjöbergs fiskredskapsfabrik!
På fredagen i v51 mellan skolavslutningen i kyrkan och tills det var dags att hämta barnen på skolan, åkte jag in på Sjöbergs där jag håller till med massage och yoga under höst-vår. Det var hög tid att färdigställa Hela Ditt Livs Nyhetsbrev som blivit lite försenat.
På Sjöbergs fiskredskapsfabrik är vi flera företag som håller till och nästan alla har anknytning till Byggbranschen. Jag är tjänstledig från byggingenjörsjobbet just nu och det är mycket trevligt att träffa lite branschkollegor.

 

Ägg för kläckning

Vi hade tänkt vänta ett tag till med att sätta igång en ny omgång ägg för kläckning, men det blir inte alltid som man tänkt sig. På fredagen blev vår kära tupp dödad av en rovfågel och vi vill gärna ha kycklingar från vår första tupp och höna. Så vi placerar våra kvarvarande hemägg tillsammans med några ekologiska ägg, som vi köpt direkt från hönseriet, i äggkläckningsmaskinen.

 

Julgransjakt

På lördagen var det dags för julgransjakt och det förtjänar ett eget inlägg…