Hela Ditt Liv,  Karin Stahre - Hela Mitt Liv,  Nygårds

Veckan på Nygårds v48/18 i bilder

Veckan på Nygårds v48/18 i bilder

Företagsfrukost

 Jag är med och arrangerar företagsfrukost på Vika Café. Denna gång hade vi trevliga samtal om hälsa, företagande och Vikadagen som vi arrangerade för första gången i maj 2018. Nästa träff blir i slutet på januari.

Hönshuset påfyllning mat

Dags för påfyllning av hönsmat och lite städning av förrummet i hönshuset.

Höns i solsken

Max och Meja tycker det är härligt att stå ute i solen, fast det är 11 grader kallt.

Tvätta massagelakan

Efter massagebehandlingarna kvarstår arbetet med att tvätta och torka massagelakanen och handdukarna.

Vedboden

Nu har vi fyllt på vedboden med ved. Vi eldar med ved för att få värme och vatten under vår till höst. Kylan börjar komma och vi plockar ur flisförvaringen inför fliseldningssäsongen.

Hål i ylletyg

Det var visst ett hål i ylletyget som jag köpte för att sy en kappa, och det syntes inte förens jag särade på tygbitarna efter tillklippningen. Hålet är mitt på axeln så det är bara att försöka laga det på något sätt.
Har du något tips?

Jag fick en glad överraskning när yogaklassen som börjar i januari blev fullbokad av ett par nya deltagare strax efter att jag lagt ut information om den. Så nu erbjuder jag en till yogaklass varje vecka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *