Hela Ditt Liv,  Karin Stahre - Hela Mitt Liv,  Yoga

Lär känna din kropp med Yoga!

 Träning har aldrig varit något för mig!
Men när jag hittade yogan hade jag kommit rätt.

Karin Stahre lär känna din kropp med Yoga

För mig är yogan mer än träning, yogan hjälper mig att vara helt medveten om vad som händer i min kropp, och medvetenheten ökar även i stunder då jag inte fysiskt utövar yoga.

Att utöva Yoga ökar kroppens rörlighet och styrka samtidigt som du upplever och stärker kontakten med din kropp.

”Din kropp är den enda delen av jorden
som du måste leva med under resten av ditt liv!
Ta hand om dig!”

Bakgrund Yoga

Jag kom i kontakt med Yogan för över tio år sedan, och jag gick på yogalektioner under några år. När jag bestämde mig för att ta mig vidare i min utveckling och testade att gå till en annan yogalärare tog det stopp, och snart fyllde livet som småbarnsförälder upp min tid.

I samband med att jag utbildade mig till Massageterapeut uppstod en helt ny syn på kroppen, och jag insåg att jag under större delen av mitt liv, levt utan att vara medveten om min kropp.

En önskan om att verkligen uppleva min kropp och förstå det komplexa system som kroppen är uppstod inom mig och efter flera års uppehåll hittade jag återigen tillbaka till yogan och utbildade mig till yogalärare.

”För mig som yogalärare är det viktigt att lära ut yogan
så att varje deltagare kommer i djupare
kontakt med sin kropp.”

Yoga på Nygårds

Tidigt i våras började jag skapa plats för Yogan på Nygårds, och nu har vi Yoga i ladan varje sommar!

Yogaladan Nygårds

Vintertid håller vi till med Yogan i en underbar lokal som har varit fiskeredskapsfabrik.
På sensommaren fick jag bygga ett skåp att förvara alla yogatillbehör i, vilken glädje!

Yoga tillbehörsskåpYoga tillbehörsskåp öppen

Yoga på karinstahre.se

Jag ser fram emot att dela lite filmklipp med er framöver och väntar på att den beställda inspelningsutrustningen ska dyka upp. Den som väntar på något gott…

I kategorin Yoga delar jag med mig av meditationer och fördjupar mig i olika yogaställningar och andningsövningar.

Yoga handlar om mycket mer än de kroppspositioner som vi i västvärlden förknippar med yoga. Om du är intresserad av att få veta mer om hur kroppen och själen samarbetar med varandra för att skapa balans är du välkommen att läsa kategorin Inre och yttre balans.

Vilka erfarenheter har du av Yoga?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *