Hela Ditt Liv,  Karin Stahre - Hela Mitt Liv,  Yoga

Jag planerar för Hela Ditt Liv, vintern och våren 2019

Hela Ditt Liv vintern och våren 2019

 Innehåller reklam för mina egna produkter och tjänster.

Just nu är jag inne i ett intensivt arbete med att planera nästa års verksamhet för mitt företag Hela Ditt Liv®!
Yoga, massage, meditation, kurser och Hela Ditt Liv behandlingar planeras in i kalendern.

Isen har lagt sig på Vikasjön

Denna underbara vy över Vikasjön fick jag uppleva i går. Min avsikt är vi alla ska få uppleva den, under några av årets kurser.
Isen har nyligen lagt sig och det var underbart att bara stå i stillhet en stund och se ut över sjön. Att få känna solen som värmer på ryggen och kylan som biter i kinderna, ger mig ny energi.

Det är lite pirrigt och samtidigt väldigt roligt att skapa nya kurser och behandlingar.

 

Hela Ditt Liv – Yoga kurs

I mars 2019 är det dags för den första kursen. Då håller jag en Hela Ditt Liv – Yoga kurs där vi tillbringar ett lugnt, avslappnande och underbart dygn tillsammans. Du får uppleva och stärka kontakten med din kropp och själ, samtidigt som du ökar kroppens rörlighet och styrka med hjälp av Yoga. Under ett dygn gör vi fyra olika sorters yogapass och du får ta del av kunskap och övningar som hjälper dig att skapa inre och yttre balans i ditt liv. Om det låter intressant boka 2-3 mars i din almanackan, så återkommer jag med mer information.

Jag planerar också för att hålla en halvdagskurs i mellandagarna där vi gör Yoga och skapar en intention för 2019.

 

Köp dina Julklappar hos Hela Ditt Liv®

Kom och träffa mig 11/12 och 18/12 mellan kl.17:00-19:00, då jag har Öppet hus hos Hela Ditt Liv®, i samband med drop-in yoga. Jag bjuder på glögg och du kan köpa presentkort på yoga och massage, samt köpa min bok.
Boken Hela Mitt Liv – Ursprunget kostar 250kr och det finns presentkort på yoga för drop-in 150kr, 10 veckors kurs 1200kr och massagebehandling 50min för 500kr.
Plats: Hela Ditt Liv – Sjöbergs fiskredskapsfabrik i Vika (Vikavägen 147), 2 mil söder om Falun. Ingång från St.Vattugatu.

Det går också att beställa boken för leverans med post, mer information om boken hittar du på mitt företags hemsida, heladittliv.se.

Hela Mitt Liv – Ursprunget

Yogaklasser

Under hela året håller jag i Yogaklasser i Vika söder om Falun, under höst till vår som 10 veckors kurser. Nästa kursstart är 8/1 och med stor glädje ser jag att platserna går åt snabbt. Alla som var med på tisdagens yogaklass vill fortsätta och bokade in sig på nästa kurs. Det vore roligt om det finns fler som vill gå, för då kan jag snart erbjuda en till kurs i veckan.

Några gånger under höst till vår och på sommaren erbjuder jag drop-in yoga. Nästa tillfälle med Drop-In Yoga är tisdagen den 11/12 och 18/12 kl.19:15-20:45.

Du kan läsa mer information och anmäla dig om du vill på heladittliv.bokadirekt.se

 

Vad kan man skapa av alla utbildningar?

Jag har gått ett flertal yrkesutbildningar under åren och det är så roligt att jag äntligen får använda dem till fullo och skapa behandlingar, föreläsningar och kurser till mina kunder.

Min dröm är att få jobba med miljövänligt byggande, personlig utveckling och hälsa. Jag är utbildad Byggingenjör, Resan terapeut, Oneness Advanced Trainer, Massageterapeut, Ekologisk kost- och näringsrådgivare och Yogalärare.

Jag har redan många idéer på behandlingar och kurser som jag kan skapa utifrån mina arbetsområden, men det vore roligt att få fler.

Får du några idéer på vad jag kan göra eller hjälpa till med, skriv en kommentar här nedan.

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *