Karin Stahre - Hela Mitt Liv,  Livet på Nygårds,  Nygårds

Årets Julklapp – Det återvunna plagget

Årets Julklapp passar mig perfekt och i förra veckan åkte jag runt i några secondhand affärer och gjorde lite fynd. Jag har aldrig varit speciellt intresserad av att gå i klädaffärer för att köpa kläder. Det känns som om man går runt i timmar, och till slut kanske man hittat något som känns okej.

 

Second hand

Har man tur så kan man hitta en hel del fynd på en runda i secondhand affärer. Att köpa secondhand kläder är dessutom oftast bra för både miljön och plånboken. Denna gång var de flesta plaggen som jag köpte tillverkade av linne. Plaggen kan ibland behöva fixas till lite för att passa mig, och har de en bra stomme så kan man göra mycket med dem. Men det blev inga Julklappar i second hand affärerna, förutom ett par Jeans till sonen, behåller jag alla plagg till mig själv!

 

Secondhand plagg att göra om

Jag tyckte om modellen på denna skjorta med huva, men inte texten…

 

Secondhand plagg tar bort brodyr

…så jag tog fram sprätten. Jag ska fixa lite till, sedan är den redo för användning.

 

Second hand skor

Jag tycker också om att köpa skor på second hand, och det har blivit en hel del med åren. Min dotter säger att hon ser fram emot att växa i mina skor, men min storlek är ganska liten. Det blir intressant att se när hon växer i dem och hur länge hon kan ha dem.

Önskar dig underbara Juldagar och Mellandagar!